Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Mol?

Ben jij aan het werk (of heb je minstens 7 jaar werkervaring) en heb je vragen over je loopbaan? Dan is loopbaanbegeleiding wat jij zoekt. Stek biedt loopbaanbegeleiding aan samen met SYSTO als erkend loopbaancentrum. Al wandelend in de natuur gaan wij samen op pad. Op zoek naar de antwoorden op jouw loopbaanvragen.

loopbaanbegeleiding Mol - loopbaancheques VDAB

Voor welke vragen kan je loopbaanbegeleiding beginnen?

Loopbaanbegeleiding richt zich uitsluitend op vragen rond jouw loopbaan. Is één van de volgende vragen herkbenbaar? Dan is loopbaanbegeleiding zeker iets voor jou.

  • Past mijn huidige job wel echt bij mij?
  • Ik heb het gevoel niet al mijn kwaliteiten te benutten in mijn job. Hoe kan ik dit wel doen?
  • Mijn balans werk - privé is niet meer in evenwicht. Zou ik beter ander werk zoeken?
  • Ik mis voldoening en plezier in mijn job. Wat kan ik hieraan doen?
  • Ik heb het lastig met mijn leidinggevende, maar ik doe mijn job wel graag. Wat kan ik hieraan doen?
  • De werkdruk ligt enorm hoog en ik ervaar hierdoor stress. Wat nu?
  • Ik maak kans op een promotie, maar mis nog het nodige zelfvertrouwen. Kan ik hieraan werken?
loopbaanbegeleiding Mol - loopbaancheques VDAB

Loopbaanbegeleiding via loopbaancheques van VDAB

VDAB biedt loopbaancheques aan wanneer je aan enkele voorwaarden voldoet. Check via de website van VDAB of jij in aanmerking komt. Zo moet je minstens 7 jaar werkervaring hebben en in Vlaanderen of Brussel wonen.

Voor slechts €40 heb jij recht op 4u loopbaanbegeleiding bij een erkende loopbaancoach. Volgde je deze 4u, dan kan je opnieuw een loopbaancheque aanvragen. Deze keer krijg je voor €40 nog 3u loopbaanbegeleiding extra.

Loopbaanbegeleiding in Mol bij Stek

Stek biedt loopbaanbegeleiding aan op haar eigen, unieke manier. Al wandelende gaan we samen op pad om zo te antwoorden te vinden op jouw loopbaanvragen. Lees bij Over Stek meer over de werkwijze van Stek als coach.

Als erkend loopbaancoach die haar opleiding volgde bij SYSTO, staat Stek voor een kwalitatieve loopbaanbegeleiding. Via een Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) gaan we actiegericht aan de slag met jouw loopbaanvragen.

Elke plaats in de natuur, in Mol, is bespreekbaar als startpunt voor onze begeleidingen. Ben jij niet mobiel of heb jij moeite met wandelen? Geen probleem, laat het mij weten en we bekijken de mogelijkheden.

loopbaanbegeleiding Mol - loopbaancheques VDAB
loopbaanbegeleiding Mol - loopbaancheques VDAB

Gratis kennismakingsgesprek voor loopbaanbegeleiding in Mol

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Stek via het afsprakenformulier. We maken tijd voor een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek. Op die manier kan jij rustig beslissen of Stek voor jou de juiste keuze is voor loopbaanbegeleiding.

Klaar om te starten?

Laten we dan samen de natuur in trekken! Maak een afspraak en start met een gratis kennismakingsgesprek. Of bel mij als je nog vragen hebt.