Hulp bij burn-out? Begeleiding en gesprek bij een burn-out door een ervaren coach

Ervaar je burn-out klachten of heb je een vermoeden van burn-out? Vraag voor een (beginnende) burn-out hulp bij STEK. Bij burn-out coach STEK uit Mol kan je terecht voor begeleiding en gesprek bij burn-out.

Wat is een burn-out coach?

Een burn-out coach kan je coachen om op een goede en verantwoorde manier te herstellen van een burn-out. Goede hulp bij burn-out is echter meer dan dat. Ook de oorzaken achter je burn-out zijn belangrijk. Wat maakt dat jij in deze situatie terecht bent gekomen? Welke elementen zijn er allemaal van invloed geweest?

En last but not least: Hoe kan jij voorkomen dat je opnieuw in dezelfde situatie terecht komt? Welke vaardigheden en tools heb jij nodig? Begeleiding bij een burn-out coach is dus meer dan enkel kijken naar je huidige situatie.

Daarnaast kan een burn-out coach je in het algemeen helpen om op een gezonde manier om te gaan met stress en spanningen. Je hoeft immers (nog) niet in een burn-out te zitten om last te hebben van stress en spanningen. Een coach kan je helpen hier positief mee om te gaan, zodat je niet in die burn-out terecht komt.

Stek: begeleiding en hulp bij burn-out

Stek biedt coaching aan in de natuur. De natuur wordt ingezet als extra hulp bij de begeleiding van een burn-out. Het is wetenschappelijk bewezen dat tijd doorbrengen in de natuur zorgt voor een vermindering van stress en spanningen. Net wat jij nodig hebt om te herstellen van een burn-out. Daarnaast biedt de natuur nog tal van voordelen:

  • Wanneer jij beweegt, bewegen je gevoelens en gedachten vanzelf mee. Alles komt zo opnieuw in beweging.
  • De natuur zit vol metaforen die gebruikt kunnen worden in goede coaching die écht werkt. Metaforen helpen om moeilijke zaken beter te kunnen verwoorden.
  • Buiten zijn in de natuur zorgt voor rust en ruimte. En dit zelfs zonder dat je hier iets voor moet doen.
  • Terwijl je wandelt, hoef je elkaar niet voortdurend aankijken. Praten wordt zo een stuk makkelijker.
  • Een stilte in de natuur voelt natuurlijk aan. Stiltes zijn vaak nodig om gedachten te laten landen.

Boek je burn-out gesprek

Hulp nodig bij een burn-out of een vermoeden van een burn-out?

Wacht niet te lang om hulp te zoeken bij een burn-out, maar boek je gesprek vandaag nog. Waarom wachten tot je klachten erger worden? Vul je afspraakformulier in.

We starten met een kort kennismakingsgesprek via de telefoon. Zo weet jij wat je kan verwachten van mij als coach en kan je eventuele vragen stellen. Voor onze gesprekken spreken we af in de mooie Belse Bossen. Bekijk alvast alle FAQ.

 

Hulp bij burn-out? Begeleiding en gesprek bij burn-out door een ervaren coach