Natuurcoaching met individuele begeleiding

Stek biedt natuurcoaching met individuele begeleiding en in verschillende formules aan. Zo vind je altijd wat jij nodig hebt in ons aanbod. Heb je toch nog vragen of twijfels, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Natuurcoaching - Losse sessie

Losse sessie van 1u30

€ 85

Nog niet zeker van je Stek? Start met een losse sessie. Ervaar wat ik en de natuur voor je kunnen betekenen. Wedden dat je na 1 sessie overtuigd bent?

We gaan samen de natuur in en gebruiken dat wat de natuur ons biedt. Je hoeft niet sportief te zijn of graag te wandelen. Ook mensen met een fysieke beperking kunnen genieten van deze vorm van coaching. Aarzel niet om aan te geven wat voor jou fysiek wel en niet mogelijk is. Onthou wel dat de coachings altijd buiten plaatsvinden. Dit is immers juist de sterkte van Stek! Losse sessies kunnen steeds opnieuw geboekt worden.

Natuurcoaching - 3 sessies

3 sessies van elk 1u30

€ 240

Een coachingsvraag is vaak complex en bestaat vaak uit meerdere delen. Het kan ook dat je je vraag nog niet helder hebt of er verschillende vragen zijn die door je hoofd spoken. Gun jezelf genoeg ruimte om alles aan bod te laten komen en start alvast met 3 sessies. Na elke 3de sessie bekijken we wat er verder nodig is. Elke sessie start met een open vraag: “Waar wil jij vandaag aan werken?” We gaan steeds aan de slag met dat wat jou bezighoudt. In een traject kunnen we meer ruimte nemen om te verdiepen en door te gaan op verschillende onderwerpen en vragen die spelen. Elk traject is uniek en wordt op maat uitgewerkt.

Natuurcoaching - halve dag

Loopbaancoaching / Loopbaanbegeleiding (4u)

€ 40

Met loopbaancheques VDAB

Vraag jij soms ook af of je werk wel echt bij je past? Zet jij je kwaliteiten en talenten voldoende in op je job? Zit de balans tussen werk en privé niet helemaal meer goed? Ben jij op zoek naar meer voldoening en plezier in je job? … Voor al deze vragen kan je een loopbaanbegeleiding starten bij Stek. En het beste van al? Dit kost je slechts €40 voor 4u coaching! Via de VDAB-website kan je nagaan of jij in aanmerking komt voor loopbaancheques. Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Over loopbaanbegeleiding

Hoe pakken we natuurcoaching praktisch aan?

Heb je je wandelschoenen al klaar staan? Perfect!Volgende zaken zijn steeds inbegrepen in de prijs

GRATISkennismakingsgesprek

We leren elkaar kennen tijdens een gesprek van 30 minuten. Online of telefonisch? Jij kiest.

Mijn stek?Het Prinsenpark in Retie

Mijn vaste uitvalsbasis is het Prinsenpark in Retie.
Andere locaties in een straal van 15km hierrond zijn bespreekbaar.

Vooronderweg

Ik voorzie thee, koffie of water voor onderweg. Bij een sessie van een halve dag voorzie ik ook een zelfgemaakte biologische lunch.

Proeven van natuurcoaching met Wandel-wijzer

Vraag je jezelf af of coaching in de natuur wel iets voor jou is? Twijfel niet en koop nu je Wandel-wijzer aan via de link.

Natuurcoaching voor bedrijven?

Maak je deel uit van een bedrijf dat het welzijn en/of de work-life balance van zijn werknemers hoog in het vaandel draagt? Teambuilding, groepssessies, meerdere coachings in 1 bedrijf, … zijn allemaal mogelijk.

Stek kan jouw bedrijf mentaal vitaler maken met een éénmalige coaching of een sessie op regelmatige basis.  Coaching in de natuur tijdens de pauze of na de uren? Alles is bespreekbaar. Samen met jouw bedrijf gaan we voor een gezamelijk doel: jouw werknemers mentaal (terug) weerbaarder maken, met meer job tevredenheid en minder afwezigheid.

Tijdens een intakegesprek bekijk ik samen met jou wat de noden zijn voor jouw werknemers en waar je naartoe wilt. Ik stippel een plan-van-aanpak uit op maat van jouw bedrijf en bezorg je een offerte op maat.

Klaar voor vuile voeten én een helder hoofd voor je werknemers?

Vraag een offerte
Natuurcoaching voor bedrijven - natuurcoach Stek

Klaar om te starten?

Laten we dan samen de natuur in trekken! Maak een afspraak en start met een gratis kennismakingsgesprek. Of bel mij als je nog vragen hebt.