De natuur in met Stek

Stek wil mensen begeleiden om op een positieve manier te veranderen. Coaching in de natuur zorgt voor een duurzaam resultaat. En juist dat is de missie van Stek. Vuile voeten dus, maar wel een helder hoofd!

coaching in de natuur

Waarom coaching in de natuur?

 • De natuur geeft ons rust en ruimte. Uitzichten leiden tot inzichten.
 • Coaching in de natuur zorgt voor een sneller en duurzamer resultaat.
 • Kom jij in beweging, dan bewegen je gedachten en gevoelens ook.
 • Vergeet de talloze metaforen niet die de natuur ons biedt. Zie jij door de bomen het bos nog?
 • En we nemen Vitamine D op! Win-win-win!

Voor wie is een natuurcoach de juiste keuze?

Iedereen! Dat is duidelijk. Toch? Coaching in de natuur biedt een antwoord op alle mogelijke coaching vragen.

 • Stress- en burn-out gerelateerde vragen
 • Hoe vind ik meer balans in mijn leven?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe vind ik meer rust, meer ruimte in mijn hoofd?
 • Wat maakt dat ik zaken steeds uitstel?
 • Hoe komt dat ik steeds tegen dezelfde dingen aanloop?
 • Waar wil ik nu eigenlijk met mijn leven naartoe?
 • Hoe zorg ik beter voor mijzelf?
 • Welke keuze moet ik maken?
 • Ik voel mij niet goed op mijn werk, wat nu?
 • Mijn relatie met mijn partner, kind, ouder, collega, … loopt niet goed. Hoe komt dit?

Heldere aanpak

We starten met een gratis kennismakingsgesprek. Online of telefonisch. Jij kiest. En dan gaan we samen op pad.
Op zoek naar jouw antwoorden. Heerlijk helder!

Gerichte vragenstellen

Bewust inzettenop de natuur

Mijn vaardighedenzijn de jouwe

Stekis een veilige plek!

Coach Marieke

De coach achter Stek

Mijn Stek is thuis bij mijn partner, 2 prachtige kinderen en gekke hond Bucky. Ben ik daar niet te vinden dan zit ik ergens in de bossen of op een terrasje. In elk geval ergens buiten en liefst in het groen.

Na een carrière van 17 jaar in de bijzondere jeugdzorg werd het tijd om een andere uitdaging aan te gaan. Vanuit mijn ervaring als leefgroep begeleidster en teamverantwoordelijke weet ik dat het coachen van mensen in mijn bloed zit.

Als coach in de natuur kan ik mijn 2 passies combineren. Natuur en mensen coachen. En dat op mijn eigen tempo en in mijn achtertuin. Zalig!

Als basisopleiding volgde ik een bachelor Maatschappelijk Assistent. Tijdens mijn carrière in de bijzondere jeugdzorg volgde ik nog tal van opleidingen rond coachend leidinggeven, ervaringsleren (Outward Bound), begeleiden van groepen, …

Bij Nextstepcoaching volgde ik de opleiding coaching in de natuur. Via SYSTO hernieuwde ik mijn basiskennis als professionele coach.

coach in de natuur

Klaar om te starten?

Laten we dan samen de natuur in trekken! Maak een afspraak en start met een gratis kennismakingsgesprek. Of bel mij als je nog vragen hebt.