Stek: een externe coach, bedrijfscoach of personeelscoach voor het motiveren van uw medewerkers

Externe bedrijfscoach of personeelscoach

Maak jij deel uit van een bedrijf dat het welzijn van zijn werknemers belangrijk vindt? Geef jij leiding aan een team dat de juiste drive niet (meer) vindt? Wil jij preventief aan de slag met burn-out en weerbaarheid? Of misschien staat jouw team wel onder extreme stress? Een bedrijfscoach kan wel eens de persoon zijn die jij zoekt om hiermee aan de slag te gaan. Als externe personeelscoach kan Stek in Mol uw bedrijf ondersteunen. Maak een afspraak met mij – Marieke van Stek – en ik bekijk graag hoe ik als coach uw medewerkers (opnieuw) kan motiveren.

Het voordeel van een externe coach is de open blik waarmee er naar het bedrijf en de werknemers kan gekeken worden. De manier waarop Stek als bedrijfs- of personeelscoach aan de slag kan, wordt steeds in samenspraak met u bekeken.

Hoe kan Stek als individuele coach of bedrijfscoach je medewerkers motiveren?

Stek kan op verschillende manieren aan de slag gaan in jouw bedrijf:

  • Teambuilding: Ga er samen met je team een dag op uit. Geniet van coaching in de natuur en leer elkaar ondertussen beter kennen onder begeleiding van een professionele bedrijfscoach. Wie bezit welke vaardigheden en talenten? Wie neemt welke plaats in in het team? Hoe kunnen jullie (nog) beter samenwerken? …
  • Groepssessie: We spreken vooraf een thema af waarrond gewerkt gaat worden. Gedurende een 2-tal uren gaan we aan de slag rond dit thema. Dit kan gaan over samenwerking, omgaan met stress, weerbaarheid of andere thema’s die belangrijk zijn voor jouw werknemers.
  • Individuele coachings: 1-op-1 coachings kunnen voor enkele of alle werknemers aangevraagd worden. Dit kan op aanvraag van de werknemer, maar ook als voordeel voorzien worden vanuit de werkgever. Zo zorg je dat je werknemers mentaal weerbaar zijn en blijven. Een eigen bedrijfscoach leidt dan weer tot meer jobtevredenheid en minder afwezigheden.
  • Mengvormen van alle voorgaande: Uiteraard kunnen individuele coachings samengaan met een groepssessie of een teambuiding.

Uiteraard gaan alle coachings – zo veel als mogelijk – door in de natuur. De natuur is een essentieël ingrediënt in de coachings die worden aangeboden door Stek. In samenspraak gaan we op zoek naar de best mogelijke plaats en tijdstip om deze coachings te laten doorgaan.

Stek als coach inschakelen?

Ben je geïnteresseerd in Stek als bedrijfscoach? Maak een afspraak en ik neem zo snel mogelijk contact op. Tijdens een intakegesprek bepalen we samen wat de noden zijn voor jouw werknemers en waar jullie naartoe willen. Ik stippel op basis van ons gesprek een op maat gemaakt plan uit. Dit plan krijg je samen met een offerte toegestuurd. Dan is de keuze natuurlijk aan jou!

Externe coach, bedrijfscoach of personeelscoach voor motiveren medewerkers