Ik zoek een goede life coach in Mol, Geel, Meerhout of Balen

Ik zoek een goede life coach” hoor ik je denken. Natuurcoach Marieke van Stek is een coach in regio Mol, Geel, Meerhout en Balen. Maak een afspraak voor een eerste gesprek en laten we kennismaken.

Help! Ik zoek een goede life coach

Ben jij ook iemand die vol in het leven staat? Iemand die alle ballen in de lucht probeert te houden? Een job, een huishouden, eventuele kinderen, hobby’s, vrienden, … En heb jij soms ook het gevoel dat het allemaal wat veel is? Dan is een life coach de persoon die jij zoekt!

Of ben je misschien aan het twijfelen over je carrière? Zoek je hulp, begeleiding of een goed gesprek bij een burn-out? Misschien liggen jouw talenten wel ergens anders? Of heb je een zwaar verlies meegemaakt en weet je niet hoe het nu verder moet? Het zijn allemaal thema’s waar jij en je life coach mee aan de slag kunnen gaan.

Coaching is heel doelgericht. Waar wil jij naartoe? Wat zijn jouw dromen, verlangens en wensen? En vooral: welke stapjes dien je te nemen om daar te komen? We kijken wel eens achterom, maar de focus ligt op de toekomst. Spreekt dit je aan? Dan is een goede life coach absoluut naar wie jij op zoek bent!

Stek is de life coach die jij zoekt

‘Stek’ verwijst naar de natuur waar onze coachings doorgaan. Het staat voor een stekje dat geplant wordt en verder groeit. Het staat ook voor het bieden van een veilige ‘Stek’, een veilige plaats waar jij jezelf kan en mag zijn.

Wat maakt Marieke van Stek de life coach die jij zoekt?

  • Aan opleiding geen gebrek. Naast een diploma Maatschappelijk assistent, volgde Marieke verschillende opleidingen binnen coaching: Professionel coach (SYSTO), Coaching in de natuur (Nextstep), Masterclass Systemic coach (SYSTO) en loopbaancoach (SYTO)
  • Vertrouwen en authenticiteit zijn 2 kernwaarden bij Stek. Zo zorgen we ervoor dat het jouw veilig ‘Stek’ wordt.
  • De keuze om in de natuur te coachen zorgt voor een extra dimensie. Het geeft ruimte, zorgt voor snellere resultaten en duurzaamheid. Lees hierover meer in onze andere blogberichten.
  • Marieke heeft de nodige tools en vaardigheden in huis om jouw aan het werk te zetten. Zo wordt coaching meer dan enkel maar een gesprek.

Je hoeft dit natuurlijk niet zomaar te geloven. Maak snel je eerste afspraak en oordeel zelf.

Stek: Coach in Mol, Geel, Meerhout, Balen, …

De uitvalsbasis van Stek zijn de Belse Bossen. Deze bevinden zich op het kruispunt tussen Mol, Geel en Meerhout. Voor je eerste afspraak ontvang je een mail met de nodige info en een link naar onze ontmoetingsplaats.

Lukt het jou niet om tot hier te komen? Dan is elke plaats in de natuur bespreekbaar. Zolang het binnen de regio Mol, Geel, Meerhout en Balen valt. Doe gerust een voorstel en we komen er samen zeker uit!

 

ik zoek een goede life coach in Mol, Geel, Meerhout of Balen